Az üvegmacska ÜVEGÉKSZER WEBÁRUHÁZ ADATAI:

Egyéni vállakozásom tevékenységi körei:

- 479102,Csomagküldő, internetes kiskereskedelem

- 321301 Divatékszer gyártása m.n.s.

 

Ki is áll a bolt mögött?

Szőke Judit vagyok ennek a webboltank a vezetője és lelke. Amit most Ön itt lát az a kedvenc időtöltésem, hobbim.

Most már nem is annyira kezdő vagyok az internetes keresdekelemben és ékszerkészítésben, ahol az a célom, hogy csak elégedett vásárló "távozzon" tőlem. Térjen vissza hozzám rendszeresen és csodálja meg üvegékszereimet: kézzel készült üveg medálok, üveg fülbevalók.

Kérem ha bármilyen kérdésse lenne forduljon hozzám bizalommal. Hívjon, vagy írjon emailt. 

MIT IS FORGALMAZOK?

Webboltom az üvegékszerek és ékszerkellékek forgalmazásával foglalkozik. Megtalálhatja nálam az üvegből készült ékszerek sok formáját: üveg medál, üveg szett, üveg gyöngy, de nyakláncokat és más ékszerkészítéshez szükséges szerelékeket vásárolhat tőlem.

A fotókat én magam készítem. Nagyon odafigyelek, hogy a valóságnak megfelelő képek készüljenek ezekről a kézműves ékszerekről. A színekről viszont azt kell mondanom, hogy egy jól kalibrált monitor tudja csak a valósat megmutatni. Ezért előfordulhat, hogy más-más monitoron a színek eltérhetnek. 

ÁRAK

A feltüntetett árak Forintban értendőek, nem tartalmazzák a postaköltséget. Alanyi adómentes egyéni vállalkozó vagyok, ezért az árak 0% ÁFA-t tartalmaznak.

Képek

Minden üvegékszer én fotózok, azokat magántulajdonnak kéretik tekinteni.

A webáruházban lévő képek további felhasználást írásos engedélyem nélkül nem engedélyezzem. Kivételt képeznek az ebben a katalógusban szereplő képek, amelyek szabad felhasználásához - kizárólag módosítás nélkül - hozzájárulok. A felhasználás során kérem az uvegmacska.hu-t, mint forrást minden esetben szíveskedjenek megadni.

Megértésüket köszönöm.ADATVÉDELEMRŐL

2012.január elsejével új adatvédelmi törvény lépett életbe. Webáruházam ennek szellemében a következő adatvédemi elveket fogalmazza meg és alkalmazza:

Adatvédelem összefoglaló